ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

“Το κουπόνι ισχύει για αγορές άνω των 25 € και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Εφαρμόζεται μόνο στα προϊόντα του The White Olive και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιεσδήποτε μεταφορικές ή άλλες δαπάνες. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ΔΥΟ κουπόνια. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνεται share στο Instagram μία φορά κάθε μήνα μέσω της ανταλλαγής ιστοριών βίντεο και οι νικητές θα ενημερώνονται απευθείας μέσω μηνύματος στο λογαριασμό τους”

Γιατί να διαλέξετε την TWO?
Ολόκληρη η σειρά των καλλυντικών μας είναι ένα αποτέλεσμα στοχευμένης προσπάθειας ώστε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα παραδοσιακών συνταγών με μοντέρνες μεθόδους και τεχνογνωσία.
Όλα μας τα προϊόντα βασίζονται σε αγνά εκχυλίσματα, έλαια και συστατικά τα οποία συντελούν στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος.

Γιατί ταιριάζει σε σένα?
Η σειρά καλλυντικών μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα που καλύπτει όλους τους τύπους δέρματος και ηλικιακές ομάδες, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Από φυσικά ενισχυτικά ενυδάτωσης του δέρματος μέχρι σύσφιξη και αντιρυτιδική προστασία και επιδιόρθωση σε προχωρημένο επίπεδο η White Olive μπορεί να σας καλύψει.

  • Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς καλλυντικών της Ευρωπαϊκής ένωσης.
  • Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από φακέλους CPNP και τη γνωστοποίηση του Ε.Ο.Φ
  • Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα με βάση το βιολογικό αγουρέλαιο ανωτέρας κατηγορίας και είναι δερματολογικά ελεγμένα.
  • Τα καλλυντικά μας ΔΕΝ περιέχουν parabens, προπυλενογλυκόλη η παραφινέλαιο.
  • Τα προϊόντα μας δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα
whiteoliveLet’s socialize